Ajacieden zijn duidelijk: "In april staan wij met de schaal"

21 juli 2015, 09:38

Bij Ajax staat het komende seizoen volledig in het teken van het nemen van revanche. De Amsterdammers kwamen er in de vorige jaargang, na vier kampioenschappen op rij, niet aan te pas in de titelstrijd met PSV. Dit seizoen willen de Ajacieden weer de schaal veroveren. De spelers van de nummer twee van vorig seizoen beloofden maandag tijdens de open dag dat dit zal gebeuren.

Bij de spelerspresentatie op de open dag was volgens De Telegraaf duidelijk te merken dat de revanchegevoelens een prominente rol spelen in de selectie van Ajax. "Ajax wordt kampioen, in april staan wij hier met de schaal", zei doelman Jasper Cillessen bijvoorbeeld. De teruggekeerde John Heitinga gaat ook maar voor één ding. "Ik ben hier gekomen om met Ajax kampioen te worden. Dat is het enige dat telt. Ik ben trots om thuis te zijn.''

Coach Frank de Boer, die vorige week al aangaf dat Ajax 'kampioen moet worden', stak de doelstelling ook niet onder stoelen of banken. "Vijf is mijn geluksgetal, dus daar gaan we voor!", aldus de keuzeheer, die al vier keer de landstitel wist te grijpen met Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen