Chivu was dicht bij Ajax-terugkeer: "Het stopte, zonde"

21 juli 2015, 10:31

Cristian Chivu was afgelopen maandag even terug bij de club waar hij tussen 1999 en 2003 uitgroeide tot een populaire speler. De 34-jarige Roemeen liet zich als eregast zien op de open dag van Ajax. Hij kijkt met bijzonder warme gevoelens terug op zijn periode in Amsterdam. "Ajax is heel belangrijk geweest voor mijn carrière en heeft een speciale plek in mijn hart."

Chivu speelde vier seizoenen bij Ajax, maar het had weinig gespeeld of de verdediger had er een tweede termijn in Amsterdam aan vastgeplakt. Anderhalf jaar geleden was hij namelijk dicht bij een terugkeer in de ArenA. Om voor Chivu nog altijd onverklaarbare redenen ging het niet door. "Ik weet het niet eigenlijk. We hadden contact en waren met elkaar in gesprek. Toen deed Inter mij een aanbod voor twee jaar en stopte het eigenlijk. Misschien waren we toch niet zo overtuigd, zowel Ajax als ik", geeft de Roemeen toe.

"Ik heb altijd gehoopt dat ik misschien de mogelijkheid zou krijgen om mijn loopbaan bij Ajax af te sluiten", zegt Chivu verder op Ajax.nl. "Het is zonde dat het uiteindelijk niet zover is gekomen, maar life goes on. Je moet het nemen zoals het komt. Ik koester nog altijd de prachtige momenten die ik hier heb gehad", aldus de oud-voetballer, die er over denkt om in de toekomst als coach aan de slag te gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen