'Groninger Botteghin tevergeefs aangeboden bij PSV'

21 juli 2015, 11:57

Na een uiterst overtuigend kampioensjaar zijn de verwachtingen van PSV voor het nieuwe seizoen hooggespannen. De Eindhovenaren namen afscheid van sterkhouders als Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Karim Rekik, maar presenteerden Maxime Lestienne, Gáston Pereiro en Davy Pröpper maandag officieel als versterkingen. Toch ontbreekt het rugnummer 3 nog in de selectie van PSV. De Eindhovense club wil zich dan ook nog versterken op de positie die bij dit nummer hoort.

In de zoektocht naar een nieuwe nummer 3 heeft PSV meerdere mogelijkheden. Diverse zaakwaarnemers melden zich in Eindhoven namelijk voor hun cliënt. Zo ook de belangenbehartiger van Eric Bottegin, die de verdediger van FC Groningen heeft aangeboden in het Philips Stadion. Dat deed hij echter tevergeefs, aangezien hij vanwege zijn leeftijd en resterende contractduur bij Groningen niet in aamerking komt voor een overstap naar PSV. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Een andere gegadigde voor de positie van centrumverdediger is Héctor Moreno (ex-AZ, momenteel Espanyol). Hij kampt momenteel echter met een knieblessure.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen