VVV heeft eindelijk beet: "Hij was onze nummer één"

21 juli 2015, 12:56

Het had wat voeten in aarde, maar VVV Venlo is er eindelijk in geslaagd om Ralf Seuntjens over te nemen van SC Telstar. De Venlonaren hadden aanvankelijk moeite om de gevraagde transfersom op te hoesten, maar kondigen de transfer van de spits nu aan via de officiële clubkanalen. De 26-jarige heeft een driejarig contract getekend in De Koel, met een optie voor nog een seizoen.

Seuntjens imponeerde afgelopen seizoen met zestien doelpunten in 28 duels voor Telstar. "Het was een lang proces, maar we waren vastberaden om Ralf te halen, hij was onze nummer één voor de spitspositie. Het is fijn dat we er samen met Telstar en de spits op een zeer professionele manier uit zijn gekomen", zegt VVV-directeur Marco Bogers op de clubwebsite.

Ook coach Maurice Steijn is blij met de komst van Seuntjens. "We zijn bezig met een zeer goede voorbereiding, maar we merkten ook dat er een echte afmaker en aanspeelpunt ontbrak. Met Ralf halen we dat gezochte type in huis en dat komt het hele team ten goede. Ik ben blij dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen", aldus Steijn.

Seuntjens is reeds geïntroduceerd in Venlo. "Heerlijk om vanmiddag weer op het trainingsveld te staan en met de groep en de staf kennis te maken", zegt de spits. "Ik heb er alle vertrouwen in en ik heb een goed gevoel. De vastberadenheid van de club en het feit dat ik een driejarig contract heb gekregen spreken vertrouwen uit. Ik ga laten zien dat ik dat waard ben!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen