Stekelenburg: "Het bevalt goed bij Southampton"

21 juli 2015, 13:13

Na een aantal moeizame jaren hoopt Maarten Stekelenburg bij Southampton weer het plezier terug te vinden in het voetbal. De Nederlandse keeper werd door zijn landgenoot Ronald Koeman naar de Premier League gehaald en vindt het fijn dat hij een keer de hele voorbereiding kan meemaken met zijn nieuwe club.

Bij zijn vorige clubs arriveerde Stekelenburg steeds later, waardoor hij een deel van de oefencampagne moest missen. Vorig jaar maakte hij pas in augustus de overstap naar AS Monaco, waar hij het afgelopen jaar reservedoelman was. "Ik ben blij dat alles op tijd geregeld was, zodat ik vanaf de eerste dag hier kon werken. Dat is heel belangrijk, dan leer je iedereen alvast kennen. Daar ben ik zeer blij mee. Anders is het lastig, dat heb ik de afgelopen jaren gemerkt."

Stekelenburg kijkt alvast uit naar de Europa League-ontmoeting met Vitesse. "Tegen die tijd ken ik iedereen al goed, dat is perfect", aldus de voormalig doelman van Oranje, die tevreden is over zijn eerste maand bij Southampton. "Het bevalt me hier goed. We trainen goed, hebben een aantal goede wedstrijden gespeeld en werken goed samen", aldus de sluitpost.

Stekelenburg wordt steeds fitter en maakte al minuten tegen RB Leipzig, Red Bull Salzburg en Brighton & Hove Albion. "Ik word langzaam maar zeker wedstrijdfit. Ik heb het afgelopen jaar nauwelijks gespeeld en deze trainingskampen zijn goed. Donderdag spelen we een mooie wedstrijd tegen Feyenoord, dat is ook wel weer speciaal", besluit de Southampton-aanwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen