Transfer Kramer mislukt: "ADO moet ook verder"

Ger
21 juli 2015, 19:40

Michiel Kramer moet een transfer naar de Verenigde Arabische Emiraten definitief uit zijn hoofd zetten. De transfer van de spits van ADO Den Haag naar Baniyas FC is afgeketst. Na het verlopen van een deadline trekt de eredivisionist de stekker eruit.

"ADO moet ook verder, over twee weken begint de competitie en we willen duidelijkheid over de spitspositie", aldus algemeen directeur Jan Willem Wigt van ADO tegen Omroep West. Hoewel de 26-jarige Kramer enige tijd geleden bij Baniyas zijn krabbel onder een contract had gezet, vreesde hij al voor het afketsen van de overgang. ADO wilde weliswaar meewerken aan een vertrek van de topschutter van vorig seizoen, maar de Arabische club had nog steeds geen geld overgemaakt.

"Je wordt er niet vrolijker op. Maar ik vind het vooral vervelend voor mijn omgeving. Zij waren alles aan het regelen en dat gaat nu niet door. Zij zitten er ook goed doorheen", baalt Kramer. Hij trainde deze week inmiddels al mee met ADO om fit te blijven. De spits heeft nog een contract voor één seizoen in Den Haag.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen