PSV boekt eenvoudige overwinning in Lichtstadderby

Ger
21 juli 2015, 21:08

PSV heeft de jaarlijkse Lichtstadderby met ruime cijfers gewonnen. De landskampioen was in het eigen Phillips Stadion met 4-0 te sterk voor FC Eindhoven. De oefenwedstrijd vormde de afsluiting van de zogeheten fandag van PSV, waarop de selectie aan het publiek werd gepresenteerd.

Trainer Phillip Cocu had nieuwelingen Maxime Lestienne en Davy Pröpper tegen FC Eindhoven in de basis opgenomen. Het was in de eerste helft echter Luuk de Jong die volop in de aandacht stond. De spits tekende al in de derde minuut minuut voor de openingstreffer. Hij verdubbelde de marge bovendien vlak voor de pauze. PSV zocht de kleedkamer uiteindelijk op met een 3-0 voorsprong door eigen doelpunt van Chiro N'Toko.

Na de hervatting verscheen ook aanwinst Gastón Pereiro op het veld. Het publiek kreeg in het tweede bedrijf nog één doelpunt te zien. Invaller Jürgen Locadia zorgde voor de eindstand. PSV heeft nog één oefenwedstrijd op het programma staan. De Brabanders reizen naar Spanje voor een duel tegen Valencia op zaterdag.

PSV speelt op 2 augustus de eerste serieuze wedstrijd van het nieuwe seizoen. Dan is bekerwinnaar FC Groningen in de Amsterdam ArenA de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen