Wijnaldum maakt eerste doelpunt voor Newcastle

22 juli 2015, 08:23

Georginio Wijnaldum heeft niet veel tijd nodig gehad om zijn eerste doelpunt te maken in het shirt van Newcastle United. De van PSV overgekomen middenvelder was dinsdagavond (lokale tijd) trefzeker in een oefenwedstrijd tegen het Amerikaanse Portland Timbers.

Wijnaldum begon tegen de Timbers in de basis en scoorde al na zes minuten, op aangeven van Rolando Aarons. Een voorbode voor een succesvolle wedstrijd was dit niet voor de Engelse ploeg, want door vier doelpunten van de Timbers was het twintig minuten voor tijd ineens 4-1 voor de Amerikanen. Twee doelpunten van Aarons in het laatste kwartier maakten de eindstand wat draaglijker voor Newcastle.

Naast Wijnaldum kwamen ook landgenoten Vurnon Anita, Daryl Janmaat en Siem de Jong in actie voor Newcastle United. Janmaat verving Wijnaldum na 45 minuten, in de loop van de tweede helft kwamen ook Anita en De Jong als invallers in de ploeg. De Jong was met een vrije trap nog dichtbij de 4-4, maar zijn inzet werd door de Amerikaanse doelman Justin Luthy over de lat getikt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen