Vitesse-target Meijers blijft ADO definitief trouw

22 juli 2015, 16:13

Aaron Meijers is ADO Den Haag definitief trouw gebleven. De linksachter gaat zijn contract bij de club uit de Residentiestad met drie seizoenen verlengen. De Hagenaars maken via de officiële clubkanalen bekend dat de reserveaanvoerder deze week zijn krabbel zal zetten.

Meijers is een gewaardeerde basiskracht bij ADO en mist vrijwel nooit een wedstrijd. De rechtsback kon rekenen op de belangstelling van Vitesse, maar heeft er dus voor gekozen om in Den Haag werkzaam te blijven. Het contract van Meijers liep nog door tot de zomer van 2016.

De 27-jarige Meijers werd in 2012 overgenomen van RKC Waalwijk en kwam tot dusver tot 103 offficiële optredens voor ADO. De profcarrière van de speler uit Delft zag zijn levenslicht bij FC Volendam.

"ADO Den Haag is trots een speler als Aaron Meijers te kunnen behouden terwijl er serieuze belangstelling vanuit bijvoorbeeld Vitesse voor hem was. Voor ons een bevestiging dat duidelijk begint te worden waar ADO Den Haag heen wil", meldt de werkgever van Meijers op de clubwebsite.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen