Eerste goal voor Depay: "Er zullen nog vele volgen"

22 juli 2015, 16:27

Memphis Depay maakte in de vriendschappelijke wedstrijd tegen San Jose Earthquakes zijn eerste doelpunt voor Manchester United. De Nederlandse vleugelaanvaller hoopt dat er nog veel treffers zullen volgen bij zijn nieuwe club. Hij vindt het 'geweldig' om voor de Engelse topclub te spelen en voelde zich meteen al op thuis op Old Trafford.

De 21-jarige Depay speelde prima tegen San Jose Earthquakes (3-1 winst) en wist zijn puike optreden dus te bekronen met een doelpunt. "Dat geeft me een geweldig gevoel", zegt de oud-PSV'er op de website van Man United. "Ik ben een aanvaller, dus is het altijd mooi om doelpunten te maken of assists te leveren. Het was mijn eerste goal, maar ik denk dat er nog veel treffers zullen volgen."

Depay wist te profiteren van gestuntel in de achterhoede van de Amerikaanse tegenstander. "Uiteraard was het een verdedigingsfout, maar Wayne Rooney zette goed druk en ik las de situatie. Ik speculeerde op de bal en kon daardoor mijn eerste doelpunt maken."

Tot dusver overtreft zijn periode bij Man United de verwachtingen van Depay. "Ik ben echt aan het genieten. Serieus, elke dag wakker worden als speler van deze club is fantastisch. Ik voel me op mijn plek, de jongens zijn erg aardig."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen