Promovendus Watford slaat dubbelslag op transfermarkt

22 juli 2015, 20:46

Watford, hoogstwaarschijnlijk de nieuwe werkgever van AZ-speler Steven Berghuis, heeft uitstekende zaken gedaan op de transfermarkt. De promovendus in de Engelse Premier League heeft José Manuel Jurado en Miguel Britos gecontracteerd. Beide spelers tekenen voor drie seizoenen op Vicarage Road.

Jurado is een 29-jarige middenvelder, die afkomstig is van Spartak Moskou. Hij is een goede bekende van Watford-manager Quique Flores, aangezien de twee in het verleden vier jaar lang samenwerkten bij Atlético Madrid. Voor zijn periode bij Spartak speelde Jurado ook voor Schalke 04.

De 30-jarige Britos komt de defensie van Watford versterken. De Uruguayaanse verdediger stond de afgelopen seizoen onder contract bij Napoli, waarmee hij de Coppa Italia tot twee keer toe wist te winnen en in 2013 tweede werd in de Serie A.

In een eerder stadium wist Watford al Sebastian Prodl, Giedrius Arlauskis, Matej Vydra, Jose Holebas, Etienne Capoue, Valon Behrami en Allan Nyom vast te leggen. Wellicht wordt AZ'er Berhuis ook snel als aanwinst gepresenteerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen