Tigres plaatst zich voor eindstrijd Copa Libertadores

Ger
23 juli 2015, 08:27

Tigres heeft zich geplaatst voor de finale van de Copa Libertadores. De Mexicaanse club was met 3-1 te sterk voor het Braziliaanse Internacional. Die overwinning was voldoende om de nederlaag van het eerste duel (1-2) weg te poetsen.

Tigres kwam via André-Pierre Gignac al vroeg op voorsprong. De marge werd vijf minuten voor rust verdubbeld door een eigen doelpunt van Geferson. In de tweede helft maakte Arevalo Rios er zelfs 3-0 van. Lisandro Lopez deed vlak voor tijd pas wat terug.

In de finale wacht een confrontatie met River Plate, dat zich eerder al ten koste van het Paraguayaanse Guarani plaatste voor de eindstrijd. Tigres en de Argentijnen troffen elkaar ook al in de groepsfase. Die duels eindigden allebei in een gelijkspel.