Chelsea niet opgewassen tegen New York Red Bulls

Ger
23 juli 2015, 08:44   Bijgewerkt: 23 juli 2015, 08:51

Chelsea is met een pijnlijke nederlaag begonnen aan de oefencampagne in de Verenigde Staten. De kampioen van de Premier League was niet opgewassen tegen New York Red Bulls. De Amerikanen, die aantraden met een veredelde B-ploeg, wonnen met 4-2.

De formatie van manager José Mourinho kwam via Loïc Rémy nog wel op voorsprong. Kort na pauze maakte New York Red Bulls - met slechts vijf spelers die dit seizoen al in actie kwamen in de Major League Soccer - gelijk door een doelpunt van Franklin Castellanos. De club uit de Big Apple liep vervolgens uit naar een 3-1 marge, dankzij treffers van Tyler Adams en Sean Davis.

Chelsea kwam nog terug via Eden Hazard, maar met zijn tweede doelpunt van het duel zorgde Davis voor de beslissing. Voor Chelsea was het de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Mourinho deed een beroep op een mix van basis- en wisselspelers. Bertrand Traoré, die vorig seizoen op huurbasis voor Vitesse uitkwam, stond in de basis.

Het Sunderland van manager Dick Advocaat was met 2-1 te sterk voor Toronto FC. Jermain Defoe deed zijn oude club met twee doelpunten de das om.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen