Simons (38) wil nog een keer kampioen worden

Ger
23 juli 2015, 12:42

Oud-PSV'er Timmy Simons viert in december zijn 39ste verjaardag, maar hij denkt nog niet aan afscheid nemen. De middenvelder van Club Brugge, die aan het begin van dit jaar zijn contract tot medio 2016 verlengde, aast nog op een hoofdprijs.

"Ik wil eerst nog een keer kampioen worden, dat is mijn en ons doel", aldus Simons op de website van zijn werkgever. "Ik ben veruit de oudste speler. Dat zijn inderdaad de naakte cijfers, maar er moet ook niet meer poeha rond gemaakt worden dan nodig. Ik ben er in elk geval niet mee bezig."

"Het belangrijkste is dat mijn motivatie allerminst getemperd is en ik fysiek en mentaal nog steeds op niveau ben. Maar ik zal in ieder geval geen drie of vier seizoenen meer voetballen", zegt Simons, die bij Blauw-Zwart een ploeggenoot is van de Nederlanders Ruud Vormer en Stefano Denswil.

Club Brugge eindigde afgelopen seizoen als tweede achter AA Gent. De ploeg van trainer Michel Preud'homme speelt daarom volgende week in de voorronde van de Champions League tegen het Griekse Panathinaikos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen