Lurling stemt op zichzelf: "Wie kan er beter aanvoerder zijn?"

Ger
23 juli 2015, 13:39

Anthony Lurling is niet te spreken over de manier waarop bij FC Den Bosch de aanvoerder voor het nieuwe seizoen gekozen wordt. Alle spelers van de eerstedivisionist mogen middels een formulier hun stem uitbrengen. In een poging om een 'afzetting' te voorkomen, stemde Lurling uit voorzorg op zichzelf.

De 38-jarige aanvaller had eind vorig seizoen in een evaluatiegesprek met de technische staf nog te horen gekregen dat hij als aanvoerder aan het nieuwe seizoen zou beginnen. Lurling liep daarna echter een blessure aan zijn achillespees op en miste tot dusver de hele voorbereiding. Afgelopen zaterdag kreeg hij op de familiedag van FC Den Bosch het 'stemformulier' in handen gedrukt. "Ik heb mezelf op één gezet", geeft Lurling toe in het Brabants Dagblad. "Logisch toch? Ik ken deze club als geen ander, ben er twintig jaar geleden als prof begonnen en heb er heel veel voor betekend. Wie kan er beter aanvoerder zijn dan ik?"

"Heel de selectie stemde mee, hè. Daar zitten jongens bij die nog nooit een profwedstrijd gespeeld hebben en jongens die een blauwe maandag bij deze club zitten. Zij zijn al dik drie weken samen, ik zit maar aan mijn herstel te werken. Er zijn spelers die mij niet eens kennen. Dikke kans dat zij op een ander gestemd hebben", legt Lurling zijn actie uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen