Berghuis neemt afscheid van AZ: "Ik heb het er moeilijk mee"

23 juli 2015, 19:09

Steven Berghuis nam donderdag afscheid van de selectie van AZ en dat valt hem zwaar. De 23-jarige aanvaller vertrekt vrijdag naar Engeland om zijn transfer naar Watford FC af te ronden. Beide clubs bereikten eerder op de dag al overeenstemming.

"Ik heb het er moeilijk mee. Het was best lastig", zegt Berghuis tegen RTV Noord-Holland over het afscheid van zijn ploeggenoten. "Mijn mooiste herinnering? Die was onder Dick Advocaat, toen ik vanaf de bank steeds meer begon te spelen. Alles ging toen goed en mijn spel vertoonde een stijgende lijn. Dat is het allermooist."

Berghuis, die voor vier jaar gaat tekenen bij Watford, werd eerder deze zomer nog gelinkt aan PSV. "De keuze was tussen PSV en Watford. PSV pakte niet echt door en de Nederlandse competitie wordt er niet sterker op", gaat de aanvaller verder. "Ik word in december 24 en kreeg nu de kans om in de grootste competitie van de wereld te spelen. Watford wil in de Premier League blijven. In mij zien ze een speler om dat doel te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen