Clasie emotioneel: "Apart om tegen Feyenoord te spelen"

23 juli 2015, 23:23

Voor Jordy Clasie was het een emotionele avond. De middenvelder speelde in De Kuip met Southampton een oefenwedstrijd tegen Feyenoord, zijn jeugdliefde die hij nog maar iets meer dan een week heeft verlaten. Clasie werd voor de aftrap bedankt door het Legioen en hield het daarbij niet droog.

"Dat hoort erbij", zegt Clasie bij RTV Rijnmond over zijn tranen. Ook na afloop was hij emotioneel. "Ik heb hier vijftien jaar gespeeld en dan is het apart om tegen Feyenoord te spelen, want ik ben gewend om De Kuip achter me te hebben. Nu ben ik speler van Southampton en daarin doe je snel je plicht en denk je er niet echt bij na. Voor en na de wedstrijd krijg je dat wel mee. Je weet dat je Feyenoord verlaat. Iedereen die mij kent weet ik hoe ik ben. Helemaal op dit soort momenten."

"Het gaat heel erg snel. Binnen twee dagen is mijn transfer afgerond en dan verhuis je naar een ander land. Mijn vriendin blijft nog in Nederland en gaat één dezer dagen bevallen van ons tweede kind. Gelukkig heeft ze nog even gewacht zodat ik deze wedstrijd kon spelen, daarom was dit een fantastisch moment", vervolgt Clasie. "Ik heb altijd een goede band gehad met de mensen en nooit negativiteit gehad in deze vier jaar. Iedereen gunt het mij en dat waardeer ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen