Middenvelder Driver vindt weg naar De Graafschap

24 juli 2015, 11:06

De Graafschap heeft een versterking gevonden voor het middenveld. De 27-jarige Andrew Driver heeft zich voor één seizoen verbonden aan de Superboeren. De middenvelder is voormalig jeugdinternational van zowel Schotland (onder 16) als Engeland (onder 21).

Driver speelde eerder in zijn carrière voor Heart of Midlothian, Houston Dynamo en Aberdeen. Nu heeft hij dus gekozen voor De Graafschap. "Andrew heeft ruim 200 wedstrijden betaald voetbal gespeeld. Qua spel en karakter past hij bij ons. Het duurt nog even voordat hij helemaal wedstrijdfit is, Andrew is later aangesloten in de voorbereiding en heeft dit jaar nog niet veel wedstrijden in de benen", zegt manager voetbal Peter Hofstede over de aanwinst op de clubwebsite.

Driver is een jeugdproduct van Heart of Midlothian, waarvoor hij op 26 augustus 2006 debuteerde. De middenvelder is zomeraanwinst nummer acht voor De Graafschap, dat Alexander Bannink, Bryan Smeets, Tim Linthorst, Erik Quekel, Thijs Bouma, Youssef El Jebli en Eric Verstappen ook al contracteerde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen