Fortuna laat Conneh na komst Janssen naar Oss gaan

24 juli 2015, 15:45

Op de dag dat Tim Janssen naar Fortuna Sittard overgestapt is, laat de Limburgse club ook een aanvaller gaan. Seku Conneh verruilt Fortuna voor FC Oss, dat de komst van de 19-jarige aanvaller via de officiële kanalen bevestigd heeft.

Conneh is een in Liberia geboren aanvaller, die afkomstig is uit de jeugdacademie van Ajax. Via RKC Waalwijk en Almere City FC kwam hij vorig jaar bij Fortuna terecht. In Sittard kwam hij tot 35 competitieoptredens, waarin hij in totaal negen doelpunten maakte. Nu maakt hij dus de overstap naar Oss. "Ik denk dat ik als voetballer goed pas bij de plannen van de club. FC Oss wil graag naar voren voetballen en veel scoringskansen creëren. Daar ben ik als spits natuurlijk bij gebaat", aldus Conneh.

Oss-directeur Peter Bijvelds is blij met Conneh en ziet hem echt als een versterking. "In onze ogen is Seku een absoluut talent en we zijn blij dat we hem hebben kunnen binnenhalen. Het is nu aan hem en aan ons om hem in korte tijd nog beter te maken. We zien in Seku een mooie toegevoegde waarde voor de huidige selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen