Mourinho wil nieuw stadion en bekritiseert De Bruyne

24 juli 2015, 15:56

José Mourinho hoopt dat Chelsea snel aan de gang zal gaan met de vervanging of vernieuwing van Stamford Bridge. De Portugese manager ziet een nieuw stadion als een belangrijke stap in de ontwikkeling van de Engelse topclub. Momenteel heeft de thuishaven van The Blues een capaciteit van 41,798 toeschouwers.

Er zijn zeven clubs in Engeland die een groter stadion hebben dan Chelsea en dat vindt Mourinho niet passen. Er ligt al een plan voor een nieuw stadion klaar, bij een upgrade van Stamford Bridge moet Chelsea drie seizoenen op een andere locatie spelen. "Ik vind dat de club een nieuwe stap moet maken. Een nieuw Stamford Bridge, dat hebben we nodig."

In een ander interview ging Mourinho overigens in op de prestaties van Kevin De Bruyne. Bij Wolfsburg speelt de Belg de pannen van het dak, bij Chelsea kwam hij onder Mourinho niet aan bod. "Ik wilde hem graag houden, maar hij had niet de persoonlijkheid om te knokken voor een plaats in het team", aldus de Portugees. "Hij heeft een team nodig, waarin hij belangrijk is en altijd speelt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen