Driver kende De Graafschap: "Ik speel Football Manager"

24 juli 2015, 17:38

De Graafschap maakte vrijdag bekend dat Andrew Driver de selectie versterkt, de 27-jarige middenvelder uit Schotland heeft voor één jaar getekend. De ervaren Brit speelde eerder voor Heart of Midlothian, Houston Dynamo en Aberdeen en is het komend jaar dus Superboer. Die bijnaam van de club heeft hij al geleerd en ook van de club zelf, De Graafschap, had hij voor zijn komst naar Doetinchem wel gehoord.

In gesprek met Omroep Gelderland legt Driver uit hoe het komt dat hij van het bestaan van De Graafschap af wist. "Ik ben altijd al een Football Manager-speler geweest op de computer, dus zo kende ik deze club al. Ik heb me natuurlijk al in de club verdiept en weet dat dit een goede club is. Dat merk ik ook in de twee weken dat ik hier ben. Iedereen staat hier achter elkaar, een fijne omgeving om in te werken", aldus de middenvelder.

"Ik heb het hier echt naar mijn zin en ben blij dat ik een contract heb getekend. Ik heb al in Schotland gespeeld en in Amerika. Ik kijk er nu echt naar uit om deze uitdaging in Nederland aan te gaan", vervolgt hij. "Ik ken de bijnaam van De Graafschap al: Superboeren. Dat hebben ze mij meteen geleerd toen ik hier kwam."

Driver is de achtste aanwinst van het gepromoveerde De Graafschap in deze transferperiode, na Alexander Bannink, Bryan Smeets, Tim Linthorst, Erik Quekel, Thijs Bouma, Youssef El Jebli en Eric Verstappen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen