Fraser boos: "Veria is slechter dan Roda en De Graafschap"

25 juli 2015, 17:46

Coach Henk Fraser van ADO Den Haag is absoluut niet te spreken over het optreden van zijn team in de oefenwedstrijd tegen Veria FC. De Hagenaren verloren met 2-1 van de Griekse ploeg, die vorig seizoen degradatie ternauwernood wist te voorkomen. Een afgang, vindt de oud-verdediger.

In gesprek met Omroep West spreekt Fraser klare taal: "Dit was een draak van een wedstrijd. Deze ploeg is met alle respect slechter dan NEC, Roda JC en De Graafschap", verwijst hij naar Veria. "Wij moeten dus niet denken dat we zomaar even van dat soort ploegen winnen." Aanvoerder Thomas Kristensen kon zich vinden in de woorden van zijn trainer. "Dit was heel slecht. Ik hoop dat dit een wake-up-call is voor de ploeg."

Het enige doelpunt van ADO werd in de slotfase gemaakt door Kenji Gorré, uit een penalty. Aanwinsten Ruben Schaken en Edouard Duplan begonnen in de basis bij ADO, evenals topscorer Michiel Kramer.

Opstelling ADO: Hansen; Malone (66. Ebuehi), Zuiverloon, Derijck (66. Worgoor), Meijers; Kristensen, Bakker (66. Jansen), Alberg (46. Gorré); Schaken (46. Marengo), Kramer (46. Korte), Duplan (66. Kastaneer)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen