Bondscoach Blind: "Dat ligt op het bordje van de directie"

25 juli 2015, 18:02

Als bondscoach van het Nederlands elftal is Danny Blind vandaag (zaterdag) aanwezig in St. Petersburg, waar de loting voor de kwalificatiecyclus naar het WK van 2018 plaatsvindt. Voorafgaand aan de loting werd de opvolger van Guus Hiddink door de NOS gevraagd naar de kansen van Oranje om het eerstvolgende grote toernooi, het Europees kampioenschap van 2016 in Frankrijk, te halen. Blind is optimistisch.

"Ik ken de stand, we staan op min drie ten opzichte van positie twee, die rechtstreekse kwalificatie oplevert. Het is niet makkelijk, maar ik heb vertrouwen", aldus de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal.

Blind was al een tijdje assistent-bondscoach, na het vertrek van Hiddink volgde promotie. "Mij is gevraagd om er nu al in te springen, iets vroeger dan gepland. De planning was eigenlijk per 1 juli 2016 in aanloop naar het wereldkampioenschap van 2018. Dat zijn nooit leuke dingen, maar dat ligt op het bordje van de directie. Ik heb wel met Guus contact gehad, maar ga daar verder niks over zeggen", aldus de oud-verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen