'Van der Heijden tekent voor drie jaar bij Feyenoord'

25 juli 2015, 22:26

Feyenoord lijkt zijn gewenste nieuwe centrumverdediger binnen te hebben. Volgens AD Sportwereld kiest Jan-Arie van der Heijden, ondanks belangstelling van andere clubs, voor een dienstverband in de Kuip. Hij tekent, naar verluidt, voor drie seizoenen bij de ploeg van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord was op zoek naar een nieuwe verdediger omdat het na het vertrek van routiniers Khalid Boulahrouz en Joris Mathijsen weinig opties voor die positie had. Bovendien kampt Sven van Beek met een blessure. Van der Heijden moet in Rotterdam-Zuid de concurrentie aangaan met Van Beek en Terence Kongolo.

De afgelopen vier seizoenen speelde Van der Heijden (27), afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, voor Vitesse. Hij koos er deze zomer voor om zijn aflopende contract in het Gelredome niet verlengen. Afgelopen week zat hij rond de tafel van Van Bronckhorst en Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord.

Van der Heijden wordt de tweede speler die Vitesse deze zomer verruilt voor Feyenoord. Marko Vejinovic ging hem voor, de 25-jarige middenvelder tekende een contract voor vier jaar in de Rotterdamse Kuip.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen