PSV verliest in oefenwedstrijd nipt van Valencia

25 juli 2015, 22:37

Landskampioen PSV is de voorbereiding op het seizoen 2015/2016 geëindigd met een nederlaag. Een schande was dat niet te noemen, want de ploeg uit Eindhoven trof met Valencia een uitstekende tegenstander. Het werd 1-0, het enige doelpunt viel al in de tweede minuut van de wedstrijd.

Paco Alcacer scoorde voor Valencia, op aangeven van teamgenoot Gayá. Deze profiteerde van een foutje van Jeffrey Bruma, die de bal weg dacht te kunnen werken. Kort hierna was Valencia na een slippertje van Nicolas Isimat-Mirin ook dicht bij de 2-0, maar een tweede tegendoelpunt bleef PSV bespaard. In de loop van de tweede helft kwam een oude bekende, Zakaria Bakkali, als invaller in het veld bij Valencia. De Belgische aanvaller stapte deze zomer, na een soap van bijna anderhalf jaar, over van PSV naar de Spaanse club.

Bij PSV begon aanwinst Davy Pröpper in de basis, Simon Poulsen was links achterin de logische vervanger van de geblesseerde Jetro Willems. Luciano Narsingh, Luuk de Jong en Jürgen Locadia vormden de voorhoede, aanwinst Gastón Pereiro kwam na ruim een uur in de ploeg voor De Jong. Voor de ploeg uit Eindhoven begint het seizoen volgende week, met het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Groningen.

Opstelling PSV tegen Valencia: Zoet (46, Pasveer); Arias (64, Brenet), Bruma (82, Alberto), Isimat, Poulsen (87, De Wijs); Hendrix (46, Schaars), Pröpper, Maher (82, Vloet), Narsingh (64, Bergwijn), De Jong (64, Pereiro) en Locadia

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen