Zeges Willem II, Heerenveen en NEC, Zwolle verliest

25 juli 2015, 23:05

Diverse eredivisieclubs speelden zaterdag een oefenwedstrijd ter voorbereiding op de competitie, die over twee weken begint. Dat ging Willem II, sc Heerenveen en NEC goed af, PEC Zwolle was minder succesvol. De ploeg van coach Ron Jans verloor met 3-1 van het Spaanse Levante UD.

Willem II trof Osmanlispor en won met 2-0. De van NAC Breda overgenomen Erik Falkenburg opende de score, Bruno Andrade maakte op aangeven van Richairo Zivkovic het tweede doelpunt. Naast Falkenburg en Zivkovic hadden ook aanwinsten Ruben Ligeon, Dico Koppers, Funso Ojo en Lesly de Sa basisplaatsen.

Bij sc Heerenveen waren Simon Thern en Luciano Slagveer trefzeker tegen SC Baniyas. De ploeg uit de Emiraten, eerder deze zomer dicht bij het aantrekken van ADO-topscorer Michiel Kramer, werd met 2-0 verslagen. Erwin Mulder stond onder de lat bij sc Heerenveen, hij kwam deze zomer over van Feyenoord. Ook Branco van den Boomen, weggeplukt bij FC Eindhoven, kreeg een basisplek van coach Dwight Lodeweges.

NEC, als kampioen van de Jupiler League gepromoveerd naar de Eredivisie, won met 2-0 van het Schotse Ross County. De IJslander Kristjan Emilsson, na rust ingevallen, maakte beide Nijmeegse doelpunten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen