Treffers Wijnaldum en De Jong niet voldoende voor zege

Ger
26 juli 2015, 16:56

Georginio Wijnaldum heeft opnieuw een doelpunt gemaakt voor zijn nieuwe werkgever Newcastle United. De van PSV overgenomen middenvelder scoorde tegen League One-club Sheffield United. De oefenwedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Wijnaldum opende op Bramall Lane de score vijf minuten voor de pauze. De aanwinst reageerde attent door na een schot van Papiss Cissé toe te slaan in de rebound. Vlak na de hervatting zorgde Mark McNulty voor de 1-1. Siem de Jong, die als invaller het stokje overnam van Wijnaldum, leek Newcastle in de 79ste minuut alsnog de overwinning te bezorgen. De oud-Ajacied scoorde op aangeven van Jack Colback. Door een late treffer van Kieron Freeman eindigde het duel toch in een remise.

Bij Newcastle hadden Tim Krul, Daryl Janmaat en Vurnon Anita evenals Wijnaldum een basisplaats. The Magpies verloren hun vorige oefenwedstrijd tegen het Amerikaanse Portland Timbers met ruime cijfers (1-4). Wijnaldum was ook toen trefzeker.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!