Van Gaal: "We kunnen nog wel wat creativiteit gebruiken"

Ger
27 juli 2015, 08:30

Manchester United versterkte de selectie deze transferperiode met Matteo Darmian (Torino), Memphis Depay (PSV), Morgan Schneiderlin (Southampton) en Bastian Schweinsteiger (Bayern München). Als laatste aanwinst werd bovendien de transfervrije Sergio Romero aangetrokken. Toch is manager Louis van Gaal nog niet helemaal tevreden over zijn keurkorps.

Volgens de Nederlandse oefenmeester ontbreekt het bij United onder andere aan creativiteit voorin. Van Gaal benadrukt dat andere topclubs op dat vlak nog een streepje voor hebben. Zo kan Chelsea een beroep doen op Eden Hazard, Willian en Oscar, heeft Manchester City de beschikking over Sergio Aguëro en maakt FC Barcelona indruk met Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez. "Naar dat soort spelers moeten wij zoeken", aldus Van Gaal. "We kunnen nog wel wat creativiteit gebruiken en als er zich nog een betaalbare optie voordoet, dan zullen we zeker toeslaan."

"Je kunt een hoop verwachten van Ashley Young, maar hij is geen Neymar', vervolgt Van Gaal. "Natuurlijk heeft hij het vorig seizoen fantastisch gedaan. Maar wij moeten het wel opnemen tegen clubs met spelers van het kaliber-Neymar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen