Feyenoord legt Van der Heijden drie seizoenen vast

Ger
27 juli 2015, 12:26

Feyenoord heeft de komst van Jan-Arie van der Heijden beklonken. De 27-jarige verdediger heeft in Rotterdam zijn krabbel gezet onder een contract voor drie jaar. De oud-Ajacied komt transfervrij over van Vitesse. Zijn komst bij de Kuipbewoners volgt na het vertrek van routiniers Khalid Boulahrouz en Joris Mathijsen.

Door de transfer van Van der Heijden krijgt trainer Giovanni van Bronckhorst meer mogelijkheden in de laatste linie. "Daarom zijn we heel blij met deze overeenkomst", zegt technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord. "Van der Heijden speelt al jaren op het hoogste niveau in Nederland en is met zijn 27 jaar in de kracht van zijn carrière. Hij kan de concurrentie aangaan en heeft bovendien de leeftijd en de ervaring om ook andere spelers verder te helpen."

Van der Heijden maakte in het shirt van Ajax zijn debuut in het betaalde voetbal. In Amsterdam wist hij echter niet definitief door te breken. Na een periode bij Willem II ging de geboren Leidenaar in de zomer van 2011 bij Vitesse aan de slag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen