Van der Heijden: "Feyenoord beste stap voor mij"

Ger
27 juli 2015, 12:48

Jan-Arie van der Heijden wilde Vitesse deze zomer verlaten voor een avontuur in een buitenlandse competitie. De verdediger (27) besloot echter dat hij een aanbieding van Feyenoord niet kon laten lopen. Van der Heijden is blij met zijn driejarige contract.

"Ik had in mijn hoofd dat ik naar het buitenland wilde, maar als Feyenoord zich meldt ga je automatisch twijfelen. Uiteindelijk heb ik alle opties bekeken en kwam tot de conclusie dat Feyenoord de beste stap zou zijn voor mij", zegt Van der Heijden op de website van de Kuipbewoners. "Dit is een fantastische club, met een geweldig stadion en geweldige supporters. Ik ben supertrots dat ik nu voor Feyenoord mag gaan spelen."

Met Marko Vejinovic treft Van der Heijden een goede bekende bij Feyenoord. De middenvelder maakte eerder deze transferperiode dezelfde stap. "We hebben een paar keer gebeld. Hij was lyrisch over alles binnen deze club, dus dat heeft zeker meegespeeld in de beslissing om naar Feyenoord te komen", aldus Van der Heijden.

De verdediger had op jonge leeftijd al de kans om naar de Rotterdammers te gaan. "Feyenoord had op dat moment nog geen busjes om jeugdspelers op te halen, waardoor het allemaal moeilijk te combineren was. Later meldde Ajax zich, dat wel busjes had rijden, waardoor ik op mijn eigen school kon blijven en in Schoonhoven kon blijven wonen. Dat gaf toen voor mij de doorslag om die keuze te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen