PEC Zwolle troeft sc Heerenveen af: "Puur op gevoel"

27 juli 2015, 19:55

PEC Zwolle wist eind vorige week de tijdelijke komst van Queensy Menig af te ronden. De vleugelaanvaller wordt komend seizoen gehuurd van Ajax. Naar nu blijkt hebben de Zwollenaren sc Heerenveen afgetroefd in de strijd om de verhuur van de Ajacied.

Dat heeft Menig tegenover RTV Oost bevestigd. "Er waren veel clubs in me geïnteresseerd, maar ik nam ze niet allemaal even serieus. Ik heb wel getwijfeld tussen sc Heerenveen en PEC Zwolle. Heerenveen is ook een mooie club, maar de keuze is op PEC Zwolle gevallen. Puur op gevoel", aldus Menig.

Menig nam voor informatie onder meer contact op met Jody Lukoki, die deze zomer van PEC vertrok naar het Bulgaarse Ludogorets. "Ik heb Jody gebeld en hij zei: een jaartje PEC Zwolle gaat je goed doen", aldus Menig, die komend seizoen in ieder geval niet bij Ajax wilde blijven. "Ik ben zelf met het idee gekomen om dit seizoen verhuurd te worden. Vorig jaar heb ik in Jong Ajax gevoetbald en mijn debuut gemaakt in het eerste. Niet dat ik bang ben voor concurrentie, maar ik wil gewoon spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen