Brands: "Moreno weet dat we geïnteresseerd zijn"

28 juli 2015, 10:25

Het is geen geheim dat PSV de defensie graag wil versterken met Héctor Moreno, maar het is allesbehalve zeker dat de Mexicaan ook daadwerkelijk naar Eindhoven komt. Marcel Brands, de technisch directeur van de landskampioen, benadrukt in Voetbal International dat de bal bij de verdediger ligt.

Naar verluidt wil Espanyol, de huidige club van Moreno, zo'n drie tot vier miljoen euro ontvangen voor de 27-jarige Mexicaanse international. Die transfersom hoeft voor PSV geen probleem te zijn, maar volgens Brands is daar nog niet over gesproken. Voorlopig is er alleen contact geweest met de verdediger zelf. "Moreno weet dat we geïnteresseerd zijn, maar dat is op dit moment echt alles", laat de beleidsmaker weten in het voetbalblad. "Pas als hij 'ja' zegt tegen ons voorstel kunnen we eventueel verder. Het voert veel te ver om te zeggen dat wij op de komst van Héctor rekenen. Ik reken nergens op zolang er geen handtekening is gezet."

Moreno kent de Eredivisie goed, want hij speelde tussen 2007 en 2011 bij AZ. Met de Alkmaarse club, waar Brands destijds ook werkzaam was als directeur, werd de verdediger in 2009 landskampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen