Jóhannsson wil spelen in Europa League: "Fysiek oké"

Ger
28 juli 2015, 17:05

Door zijn deelname aan de Gold Cup met de Verenigde Staten heeft Aron Jóhannsson zich pas deze week aangesloten bij de selectie van AZ. Toch wil de spits donderdag graag in actie komen tegen Istanbul BB in de kwalificaties voor de Europa League.

"Mijn vakantie was niet zo lang als die van de andere spelers, maar als je voor je nationale team wilt spelen, moet je dat er soms voor over hebben. Ik ben na de competitie naar New York gevlogen en ben vervolgens nog acht dagen naar Aruba geweest", zegt Jóhannsson op de clubwebsite. "Ik heb een maand gespeeld en getraind met het nationale team. Maar ik ben gisteren pas teruggekomen en ik ben best moe van het reizen. Ik heb met de trainer gesproken en laten weten dat ik fysiek oké ben. Aan het eind van het seizoen voelde ik m'n lies en m'n enkel een beetje, maar dat is over."

"Ik hoop donderdag bij de groep te zitten, wil erbij zijn", aldus de international. "Het is belangrijk dat we met een zo sterk mogelijk team aantreden en ons zo kunnen proberen te kwalificeren voor de volgende play-offronde."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen