Sparta Praag doet goede zaken bij CSKA Moskou

Ger
28 juli 2015, 20:31

Sparta Praag heeft goede papieren om de derde voorronde van de Champions League te overleven. De Tsjechische topclub speelde met 2-2 gelijk in de uitwedstrijd tegen CSKA Moskou.

De Russische equipe, met voormalig Eredivisie-spelers Ahmed Musa en Pontus Wernbloom in de basis, gaf tot twee keer toe een voorsprong uit handen. Alan Dzagoev opende na een kwartier de score, maar een minuut later zorgde Kehinde Fatai al voor de 1-1. Nadat Bibras Natcho namens CSKA een penalty had gemist, was het acht minuten na de pauze alsnog raak voor de thuisploeg. Zoran Tosic liet zich bejubelen. Door een treffer van Ladislav Krejci eindigde het duel toch in een remise.

Bij Sparta Praag deed Lukas Marecek (ex-Heerenveen) negentig minuten mee. Volgende week woensdag wacht de return in Tsjechië.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!