Chelsea ook met strafschoppen langs FC Barcelona

29 juli 2015, 07:42

Op de International Champions Cup, het prestigieuze vriendschappelijke toernooi in de Verenigde Staten, hebben twee voetbalgrootmachten elkaar in de reguliere speeltijd op een gelijkspel gehouden. Chelsea en FC Barcelona bleven na negentig minuten voetbal steken op 2-2, maar de penaltyserie werd vervolgens in Londens voordeel beslist. Er ontvouwde zich zodoende hetzelfde scenario als in de nacht van zaterdag op zondag, toen Chelsea na strafschoppen van Paris Saint Germain won.

De wedstrijd was amper tien minuten onderweg, of Eden Hazard had de score al op formidabele wijze geopend. De Belg slalomde door de Catalaanse defensie en wist deze actie te bekronen met een doelpunt. Hazard was dicht bij een margeverdubbeling, maar raakte het houtwerk. Luis Suarez, die tegen Manchester United (3-1 verlies) nog tot twee keer toe het aluminium raakte, trok de stand gelijk op het FedEx Field in Landover.

Barça wilde erop en erover en dat lukte. Door toedoen van Sandro Ramirez werd het 1-2. Dat leverde de Catalanen echter niet de winst op, aangezien Gary Cahill de eindstand op 2-2 bepaalde. De verdediger van Chelsea liep bij zijn doelpunt een hoofdwond op en bloedde flink, maar zorgde er wel voor dat er een strafschoppenreeks moest plaatsvinden. Deze penalty's wist Chelsea beter te nemen. Alen Halilovic en Gerard Piqué faalden namens Barça vanaf elf meter.

Chelsea verloor haar eerste wedstrijd tijdens de oefentrip nog met 4-2 van New York Red Bulls, maar kreeg het goede gevoel tegen PSG en Barça dus wat meer te pakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen