Mourinho slaat terug met opmerking over gewicht Benitez

29 juli 2015, 10:22

De vrouw van Real Madrid-coach Rafael Benitez grapte in de media dat haar man 'altijd de rotzooi van José Mourinho moet opruimen' en daar heeft de Portugese manager van Chelsea fel op gereageerd. "Als zij meer tijd besteed aan de eetgewoonten van haar man, dan zal ze minder tijd hebben om over mij te praten", zei hij.

Montse Benitez, de vrouw van de trainer van Real Madrid, had het eerder deze week in een interview met La Region over Mourinho. "Real Madrid is het derde team dat Rafa coacht en waar Mourinho ook al trainer is geweest. Wij ruimen zijn rotzooi op", sprak de echtgenote van Benitez, die net als de Portugees bij Chelsea, Internazionale en Real Madrid aan het roer heeft gestaan.

"De dame is een beetje verward, met alle respect", reageert Mourinho. "Ik lach er niet om, bij Chelsea en Real Madrid verving hij mij niet eens, maar Roberto Di Matteo en Carlo Ancelotti. Alleen bij Inter deed hij dat, maar toen vernietigde hij het beste team van Europa in zes maanden tijd. En in plaats van over mij te praten, kan de vrouw haar tijd beter besteden aan de eetgewoonten van haar man", sneert Mourinho.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen