Willem II heet PSV'er welkom: "Keeper met potentieel"

29 juli 2015, 10:36

Het was al zo goed als zeker, maar nu is het definitief: Nigel Bertrams verruilt PSV voor Willem II. De 22-jarige doelman krijgt in Tilburg de kans om verder te herstellen van een vervelende schouderblessure en vervolgens volledig fit te worden. De sluitpost heeft een tweejarig contract getekend bij de Tricolores, waar hij in eerste instantie derde doelman wordt achter Kostas Lamprou en David Meul.

Bertrams wordt op transfervrije basis overgenomen van PSV, waar hij de volledige jeugdopleiding doorliep. In oktober 2013 vierde de keeper zijn debuut in de Eindhovense hoofdmacht. "Met Nigel hebben we een keeper met potentieel in huis gehaald. Hij is nog jong en kan nog vele stappen maken", zegt technisch manager Carlos Aalbers van Willem II op de clubwebsite.

"Voor mij is het belangrijk dat ik stappen ga maken in mijn carrière", zegt Bertrams over zijn overstap. "Ik heb bewust de keuze gemaakt om naar Willem II te komen. Het is een mooie club met een fantastische aanhang en ik heb heel veel zin in komend seizoen. Ik kijk er ook naar uit om met keepers Kostas Lamprou en David Meul en keeperstrainer Raymond Vissers te werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen