"Als Botteghin ook vertrekt, wordt het véél te dun"

29 juli 2015, 13:36

FC Groningen heeft een bod van Feyenoord op Eric Botteghin in de prullenmand gedeponeerd. De bekerhouder wil de centrumverdediger niet laten gaan. Overigens is niet alleen de Rotterdamse club, maar zijn er ook clubs uit het buitenland geïnteresseerd in de rots in de branding van de Groningen-defensie.

"Er zijn verschillende clubs met interesse, maar als Botteghin ook vertrekt, wordt het bij ons véél te dun", zegt algemeen directeur Hans Nijland tegen Voetbal International over de begeerde verdediger. "Het is voor ons geen optie na Tjaronn Chery (Queens Park Rangers) en Maikel Kieftenbeld (Birmingham City) nog een basisspeler te laten gaan", zegt hij.

Het speelt ook mee dat er weinig tijd is om een vervanger te vinden. "We zitten nu zo kort voor de start van het seizoen. Daar gaan we echt niet aan beginnen. Dat heb ik ook netjes laten weten aan Eric Gudde en Martin van Geel van Feyenoord", aldus Nijland, die geen zin heeft in een leegloop. "Want we gaan het dit seizoen gewoon ontzettend druk krijgen. Daarom willen we Botteghin niet kwijt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen