Feyenoord bereidt nieuw bod voor op Botteghin

Ger
29 juli 2015, 15:33

Feyenoord legt zich niet neer bij de afwijzing door FC Groningen. De Rotterdammers willen zich graag versterken met Eric Botteghin, maar de bekerwinnaar ging niet akkoord met een aanbieding. Feyenoord zal op korte termijn opnieuw aankloppen bij de Groningers.

Technisch directeur Martin van Geel van de Kuipbewoners hoopt dat het binnenkort alsnog tot een transfer van Botteghin gaat komen. "Wij gaan proberen hem naar Feyenoord te halen, zijn in gesprek met FC Groningen en doen op korte termijn een nieuw bod. Dat hij met zijn kwaliteiten een toegevoegde waarde aan onze selectie zou zijn, wordt door onze staf en scouting breed gedragen", aldus Van Geel in het AD.

"Op bepaalde posities in ons elftal hebben we nog behoefte aan meer concurrentie. En net als Jan-Arie van der Heijden behoort hij tot de leeftijdsgroep 25 tot en met 30 jaar. Dat zijn jongens met een bepaalde ervaring, die we graag toevoegen aan dit Feyenoord", zegt Van Geel.

FC Groningen wil deze transferperiode echter niet nog een speler kwijtraken. De noorderlingen namen onlangs al afscheid van Tjaronn Chery (Queens Park Rangers) en Maikel Kieftenbeld (Birmingham City).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen