Vitesse treft Southampton: "Hebben uiteraard een plan"

30 juli 2015, 00:05

Vitesse-coach Peter Bosz laat weten dat hij zijn ploeg 'zo optimaal mogelijk heeft voorbereid' op de eerste ontmoeting met Southampton, de ploeg van manager Ronald Koeman, in de derde voorronde van de Europa League. Beide teams staan donderdag tegenover elkaar in Engeland.

"We hebben te maken met een selectie die pas een aantal weken in voorbereiding is, maar we hebben de ploeg zo optimaal mogelijk voorbereid voor deze wedstrijd", zegt Bosz op de clubwebsite. "We hebben uiteraard een plan, zoals bij elke wedstrijd. We hopen dat het plan uitkomt en dat het resulteert in een goed resultaat. We gaan alles geven en hoe het ook loopt, is dit voor iedereen weer een ervaring die zij meenemen in de rest van hun carrière, maar op nummer één staat resultaat."

Guram Kashia heeft er zin in, ook omdat Vitesse in Southampton wordt gesteund door 1.500 fans. "Het gevoel en geloof binnen de selectie is goed", stelt de aanvoerder. "We kijken er als groep naar uit om zulke wedstrijden te spelen. Daar doe je het tenslotte voor. Dat er ontzettend veel Vitesse-supporters meereizen geeft een enorme kick."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen