Kramer: "Vrijdagavond zal Celtic er wel weer zitten"

30 juli 2015, 09:36

Het is nog afwachten hoe de soap rond Michiel Kramer zal aflopen. De spits van ADO Den Haag tekende al een contract in de Verenigde Arabische Emiraten, maar zag zijn lucratieve transfer naar Abu Dhabi vorige week afketsen. Hij meldde zich zodoende weer in Den Haag en wacht nog steeds af hoe zijn toekomst eruit zal zien. Celtic heeft de goaltjesdief in ieder geval op haar lijstje staan.

Hoewel de 26-jarige Kramer dus weer terug is bij ADO, is zijn toekomst in de Hofstad nog steeds onzeker. De spits baalt van de situatie. "De eerste paar dagen was het moeilijk", zegt Kramer in het Algemeen Dagblad. "Met mijn hoofd zat ik al in Abu Dhabi. Ik was bezig met de toekomst. Met een huis, met alles. Toen het toch niet doorging, moest ik een knop omzetten. Dat ging de eerste dagen met vallen en opstaan. Nu gaat dat redelijk tot goed."

Kramer wordt in de gaten gehouden door Celtic, waarvan er een delegatie op de tribune zat tijdens het oefenduel met Veria (1-2 verlies). "Vrijdagavond spelen we tegen Real Mallorca; dan zullen ze er volgens mij weer zitten. Maar goed, dat zegt nog niets. Op dit moment speelt er gewoon niks", aldus de ADO-spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen