Tapia zet stappen in herstel: "Ik ben bijna helemaal fit"

30 juli 2015, 14:43

Renato Tapia is hard aan het werken om zo snel mogelijk weer wedstrijdfit te worden. De middenvelder van FC Twente maakte woensdag zijn opwachting in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Olympiakos (1-2 verlies) en speelde de volledige eerste helft mee bij de Tukkers. "Ik ben bijna helemaal fit", zegt de Peruviaan op de clubwebsite over zijn fysieke gesteldheid.

"Op dit moment is het belangrijk dat ik zoveel mogelijk minuten maak en dat ik tussen de wedstrijden door veel arbeid verricht op de trainingen", stelt Tapia, die lange tijd gehinderd werd door een knieblessure en daarom ook de Copa América moest laten schieten. "Dat is de beste manier om volledig wedstrijdfit te worden. Ik merk dat ik steeds beter ingespeeld raak op het team en ik voel me goed."

Na het duel met Olympiakos wacht komende zondag weer een grote test voor Twente, dat dan tegen Schalke 04 speelt. "Het is een grote wedstrijd, tegen een grote tegenstander", weet Tapia. "Een pittige uitdaging voor ons, maar dat is juist goed voor het team. We hebben een jonge ploeg met veel spelers die rond dezelfde leeftijd zitten. Daar ben ik er ook een van. Het is mooi om zo'n oefenwedstrijd bij Schalke 04 te spelen, een wedstrijd die ook bijzonder is voor de supporters. Ik heb gehoord van de vriendschapsbanden die er zijn tussen FC Twente  en Schalke 04,  dat zorgt ervoor dat het voor iedereen een speciale wedstrijd wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen