Vd Vaart nog altijd ambitieus: "Terugkeren in Oranje"

30 juli 2015, 15:35

Rafael van der Vaart is zich met zijn nieuwe club Real Betis aan het voorbereiden op de start van het nieuwe Primera División-seizoen. De Nederlandse spelmaker lijkt al een tijdje moeite te hebben om zijn oude niveau te halen, maar benadrukt dat hij niet naar Sevilla is gekomen voor de shirtverkoop. Hij wil een belangrijke speler worden bij de Spaanse promovendus.

"Ik voel me hier thuis. De fans behandelen me met liefde en Sevilla voelt een beetje als Hamburg. De warmte is het enige verschil", knipoogt Van der Vaart in gesprek met het Spaanse AS, dat onze landgenoot vroeg of Betis hem voor de publiciteit gehaald heeft. "Misschien kom ik vriendelijk over, maar ik ben meer competitief dan de meeste anderen. Ik wil altijd winnen, doelpunten maken en terugkeren in het Nederlands elftal", zegt de gretige routinier. "Daarvoor moet ik meer doen dan alleen de shirtverkoop stimuleren", weet hij.

De 32-jarige Van der Vaart is zeer te spreken over de samenwerking met coach Pepe Mel bij Betis. De Heemskerker is blij met de aanwezigheid van deze oefenmeester. "Ik was bij HSV een speler die wel 12 kilometer per wedstrijd liep. Ik ben een speler die de bal nodig heeft. Ik ben nu aan het trainen voor de positie van tweede spits. Daar heb ik het grootste gedeelte van mijn carrière ook gespeeld, waardoor ik er zeer blij mee ben", aldus Van der Vaart.

"Ik weet niet wat de plannen van Mel zijn, maar als nummer tien maakt ik ook altijd doelpunten en ben ik bepalend met mijn passes", gaat Van der Vaart verder. "Hij denkt in ieder geval wel als een Nederlandse coach en daar voel ik me goed bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen