Drost: "Bij FC Groningen allemaal net stukje groter"

Ger
30 juli 2015, 19:18

Jesper Drost wil bij FC Groningen een nieuwe stap in zijn carrière zetten. De 22-jarige middenvelder, die overstapt van PEC Zwolle, kwam met de bekerwinnaar een vierjarig contract overeen. Hij is na Bryan Linssen en Abel Tamata de derde aanwinst van de Groningers deze transferperiode.

"Ik heb dertien jaar bij PEC Zwolle gezeten en nu mag ik me hier gaan bewijzen. Het is allemaal net een stukje groter dan bij Zwolle en ik zie het als een mooie stap hogerop. Ik hoop me hier verder te kunnen ontwikkelen", zegt Drost op de website van FC Groningen. "De gesprekken die ik heb gevoerd met de mensen van de club en de trainer maakten indruk. Daaruit bleek dat ze me heel graag wilden hebben. Dat we straks ook nog Europa League spelen, is een mooie bonus."

Drost speelt het liefst achter de spits. "Daar gaat mijn voorkeur naar uit, al kan ik ook op andere posities op het middenveld uit de voeten. Ik ben een speler met diepgang, wil veel voor de goal komen en 'tussen de linies' spelen. Nee, er is me niet op een papiertje geschreven dat ik een basisplaats krijg. Aan mij de taak om me snel aan te passen en me opnieuw te laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen