FC Twente huurt spits Olaitan van Olympiakos

Ger
30 juli 2015, 20:25

FC Twente heeft Michael Olaitan aangetrokken als nieuwe spits. De Nigeriaanse jeugdinternational wordt dit seizoen gehuurd van Olympiakos Piraeus. De Enschedese club heeft bovendien een optie tot koop bedongen. Olaitan is bij Twente de opvolger van de naar Eintracht Frankfurt vertrokken Luc Castaignos.

"Hij is een veelzijdige spits. Snel, sterk, technisch vaardig met beide benen en een koele afmaker. Er was erg veel belangstelling voor hem, maar we hebben hem en Olympiakos ervan kunnen overtuigen voor FC Twente te kiezen", zegt technisch manager Ted van Leeuwen op de clubwebsite. "Ofschoon hij nog maar 22 jaar is, heeft hij al de nodige ervaring en zijn persoonlijkheid past heel goed in onze kleedkamer. Zijn carrière heeft weer even een zetje nodig."

De 22-jarige Olaitan (foto, rechts) ziet de overgang naar FC Twente als 'een hele mooie nieuwe stap' in zijn loopbaan. "Na gesprekken met mijn familie heb ik heel bewust voor deze club gekozen. Het Nederlandse voetbal past bij mij, maar ook de speelwijze van FC Twente."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen