Heerenveen houdt St. Juste 'paar dagen uit de belasting'

31 juli 2015, 08:44

De kans lijkt groot dat Jerry St. Juste de eerste competitiewedstrijd van sc Heerenveen, over precies een week tegen De Graafschap, moet missen. De talentvolle centrale verdediger heeft een knieblessure opgelopen en doet komend weekend niet mee in de oefenwedstrijd tegen Real Mallorca.

St. Juste liep zijn blessure op met een zogenaamde 'bloktackle' op het trainingsveld. "Het lijkt niet ernstig", zeg fysiotherapeut Erik ten Voorde van sc Heerenveen op de officiële website van de Friese club. "We houden hem een paar dagen uit de belasting en hopen hem dan snel weer op te kunnen trainen."

Eerder werd al duidelijk dat ook Pele van Anholt de start van het seizoen mogelijk mist. Hij kampt met een hamstringblessure "Het is gelukkig geen scheuring", zei sportarts Stephan Jacolino over de blessure van de vleugelverdediger. "Het herstel vergt ten minste tien dagen. Het wordt spannend of hij de start van de competitie haalt. We nemen geen risico, bij twijfel wachten we liever een week langer met zijn rentree."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen