Dordrecht legt Roorda vast: "Precies wat we zochten"

31 juli 2015, 17:29

Eerder op de dag werd gezegd dat Geert-Arend Roorda de komende twee weken op proef zou zijn bij FC Dordrecht, maar de 27-jarige middenvelder hoeft geen stageperiode af te werken om in aanmerking te komen voor een contract. Hij heeft namelijk al voor één seizoen getekend bij de Jupiler League-club, die dat vrijdagmiddag officieel bevestigd heeft.

Roorda debuteerde bij sc Heerenveen in het betaalde voetbal, maar zijn ontwikkeling stagneerde na zijn doorbraak. Met blessures als rode draad in zijn carrière moest hij steeds stapjes terug doen. Via Excelsior en NEC kwam hij vorig jaar bij Sparta terecht, maar in Rotterdam maar raakte vorig jaar geblesseerd aan zijn achillespees. Deze zomer heeft hij gerevalideerd en de beloning hiervoor is dus een contract bij Dordrecht.

Dordrecht is zeer blij met de komst van Roorda, die deze zomer van Team VVCS uitkwam. "Hij heeft deze week met de selectie meegetraind en is topfit. Met Geert Arend halen we een gedreven en ervaren speler in huis, precies wat we zochten", zo klinkt het vanuit de technische staf op de clubwebsite.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen