Mourinho met fitte selectie in Community Shield-duel

31 juli 2015, 19:08

Niet alleen in Nederland wordt komende zondag het duel om de Super Cup afgewerkt. Ook in Engeland wordt er gevochten om de eerste prijs van het seizoen. Landskampioen Chelsea neemt het in de strijd om het zogeheten Community Shield op tegen FA Cup-winnaar Arsenal. In aanloop naar de fraaie clash heeft Chelsea-manager José Mourinho bevestigd dat zijn selectie nagenoeg fit is voor het treffen op Wembley.

Gary Cahill en Diego Costa waren na de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Barcelona een vraagteken, maar de verdediger en spits zijn tijdig hersteld. "Alles is goed", zegt Mourinho. "Het ziet er goed uit. We hebben ook een zeer goede voorbereiding gehad. Ook het reizen door de Verenigde Staten zal geen probleem vormen."

De voortekenen zijn prima voor Chelsea en Mourinho, aangezien de manager in dertien ontmoetingen met het Arsenal van Arsene Wenger nog nooit verloren heeft. Zeer knap, maar de Portugees hecht er niet te veel waarde aan. "Ik wil gewoon positieve resultaten behalen, dat is het enige dat telt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen