Fraser baalt: "Feyenoord brengt hoofd Michiel op hol"

31 juli 2015, 23:20

Henk Fraser is niet te spreken over de handelswijze van Feyenoord, dat een toenaderingspoging deed richting Michiel Kramer. De coach van ADO Den Haag vindt het niet kunnen hoe de Rotterdammers met de spits omgaan. "Feyenoord is absoluut mijn club, maar momenteel brengen ze het hoofd van Michiel op hol."

Feyenoord is, net als Celtic, geïnteresseerd in de spits van ADO, maar de Haagse club wil Kramer na het afketsen van diens lucratieve transfer naar Baniyas SC het liefst aan boord houden. Mogelijk gooit Feyenoord dus roet aan het eten. Dat gebeurt op een manier die volgens Fraser niet chique is. "Hij was afgelopen seizoen na Memphis Depay en Luuk de Jong de beste topschutter van de Eredivisie. Zorg dan ook voor serieuze voorwaarden als je zo'n jongen benadert", zegt de ADO-trainer tegen FOX Sports.

Kramer wacht de situatie zelf rustig af. Als hij moet kiezen, dan weet hij het wel. "Voor een Rotterdammer is er maar één club en dat is Feyenoord. Dan is de keuze voor mij niet moeilijk. Maar als er niets gebeurt, dan blijf ik dit seizoen bij ADO Den Haag", stelt Kramer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen