Nijland: "Onbegrijpelijk dat Feyenoord nog zaken wil doen"

Ger
1 augustus 2015, 13:31

FC Groningen peinst er niet over om Eric Botteghin naar Feyenoord te laten vertrekken. De bekerwinnaar sloeg al een bod van de Rotterdammers op de verdediger af en zal ook bij een tweede poging 'nee' verkopen. Volgens algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen zijn de Kuipbewoners te laat in actie gekomen.

De noorderlingen raakten deze transferperiode al Tjaronn Chery (Queens Park Rangers) en Maikel Kieftenbeld (Birmingham City) kwijt en willen geen derde basiskracht laten gaan. "Ik begrijp niet waarom Feyenoord een week voor de competitie nog zaken wil doen. Als ze begin juni waren gekomen, hadden we waarschijnlijk een deal gemaakt", zegt Nijland in het Algemeen Dagblad. "Maar het is kennelijk des Feyenoords om zo laat voor een speler te gaan. Ze zijn nu ook pas bezig met Michiel Kramer."

Botteghin wil zelf graag naar Feyenoord vertrekken en reageerde teleurgesteld op de houding van Nijland. De directeur is daar echter niet van onder de indruk. "We zijn professionals. Als je voor drie jaar tekent, vlieg je elkaar om de hals. Dan hoef je nu niet bij wijze van spreken in tranen te zitten als we je aan je contract houden. Voetballen voor FC Groningen is geen straf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen